Campbell ' s pui & Broccoli Alfredo

Campbell ' s pui & Broccoli Alfredo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Campbell ' s pui și Broccoli Alfredo. Această rețetă servește 4. O porție conține 302 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat, unt, crema condensată Campbell de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Campbell ' s Chicken & Broccoli Alfredo, Pui de broccoli cu lămâie Campbell ' s, și Pui Broccoli Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți linguina conform instrucțiunilor ambalajului într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați broccoli în ultimele 4 minute din timpul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Scurgeți bine linguina și broccoli într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Încălziți untul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați puiul și gătiți până se rumeneste bine, amestecând des.Se amestecă supa, laptele, brânza, piperul negru și amestecul de linguine în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se încălzește, amestecând ocazional, până când amestecul este fierbinte și clocotește.
7
Se servește cu parmezan suplimentar.Pui la grătar și Broccoli Alfredo: înlocuiți pieptul de pui la grătar cu puiul fără piele, dezosat.Creveți și Broccoli Alfredo: înlocuiți 1 kilogram de creveți proaspeți foarte mari, decojiți și deveined pentru pui. Gatiti conform indicatiilor de la Pasul 2 pana cand crevetii sunt fierti.Sfat de inspirație spaniolă: reduceți puiul la 1/2 kilogram și omiteți parmezanul. Pregătiți-vă conform instrucțiunilor de mai sus. Se amestecă 1/2 kilogram de creveți fierți curățați, 1/4 kilogram de chorizo sau șuncă, cubulețe și 1 linguriță de boia de ardei în tigaie în pasul sfat de inspirație indiană: omiteți parmezanul. Înlocuiți 1 cană de orez basmati nefiert pentru linguină. Pregătiți-vă conform instrucțiunilor de mai sus. Se amestecă 1 linguriță de pudră de curry și 1/2 linguriță de chimen măcinat în tigaie în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui GătitPiept De Pui Gătit
CrevețiCreveți
Pui La GratarPui La Gratar
ParmezanParmezan
Orez BasmatiOrez Basmati
Pudră De CurryPudră De Curry
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Pui întregPui întreg
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați cu migdale prăjite, dacă doriți.Sfat de inspirație asiatică: omiteți parmezanul. Înlocuiți 1 pachet (6 uncii) de tăiței de orez pentru linguine. Pregătiți-vă conform instrucțiunilor de mai sus. Se amestecă 1 lingură de sos de soia, 2 căței de usturoi, tocate și 2 lingurițe de rădăcină de ghimbir proaspătă tocată în tigaie cu puiul în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
ParmezanParmezan
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Fidea De OrezFidea De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista