Cambulă braconată în sos de fenicul-roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Flounder Braconat în sos de fenicul-roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tarhon, fulgi de piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Gem de roșii și fenicul braconat cu ulei, Cambulă braconată la cuptor cu usturoi și ulei de măsline, și Cambulă Braconată Cu Mentă Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați grosier semințele de fenicul și fulgii de piper roșu într-o moară de condimente sau cu un mortar șipestilă. Alternativ, puneți-l într-o pungă de congelare resigilabilă. Crush cu un bolț de rulare sau mareskillet. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediu-scăzutcăldură.
Adăugați fenicul tăiat, sezon cu sare șipiper și gătiți, amestecând adesea, până la moale,10-12 minute.
Adăugați condimente și gătiți, amestecândadesea, până când condimentele încep să se întunece,aproximativ 1 minut.
Adăugați sos marinara și 1/2 cană de apă laskillet; aduceți la foc mic și gătiți la meldflavors, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sareși piper.
Se condimentează peștele cu sare și piper șipliați fileurile în treimi sau în jumătate pentru a forma pachete.
Așezați fileurile în sos. Acoperiți tigaia șireduce căldura la mediu-mic. Gatiti pana pesteleeste opac si incepe sa se descuameze, 12-15minute.
Împărțiți fenicul-sos de roșii și peșteprintre boluri puțin adânci.
Presărați tarhon șifrunze de fenicul peste.
Per porție: 190 calorii, 5 g grăsimi, 2 g fibre
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.