Calzone Flexibile

Calzone Flexibile
Calzonele flexibile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de paste pe bază de roșii, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui flexibil în 4 pași pentru familie și companie-pui Rustic cu ceapă de lămâie, Calzone, și Calzone.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață ușor făinată, împărțiți aluatul în patru bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Rulați sau întindeți fiecare piesă într-o rundă de 6 inci. Dacă aluatul se micșorează înapoi, lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute, apoi rulați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Într-un castron, amestecați ricotta, mozzarella și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânză RicottaBrânză Ricotta
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Așezați aproximativ 3 linguri de amestec de ricotta și aproximativ 2 linguri de sos de paste în centrul fiecărei runde de aluat. Se acoperă cu aproximativ 1/4 cană de legume și aproximativ 3 linguri de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
LegumeLegume
Brânză RicottaBrânză Ricotta
AluatAluat
CarneCarne
6
Îndoiți rundele în jumătate peste umplutură, făcând o formă de jumătate de lună. Apăsați marginile aluatului cu dinții unei furculițe pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Ungeți ușor vârfurile de calzone cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
8
Așezați ușor pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți într-un cuptor de 450 până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute pe foaia de copt, apoi transferați pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista