Calzone de cârnați și ardei

Calzone de cârnați și ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Calzone de cârnați și piper. Această rețetă face 8 porții cu 366 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de mere de pui, brânză mozzarella parțial degresată, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Calzone De Ardei Cârnați, Calzone De Cârnați Și Ardei Roșu, și Ardei la grătar, ceapă și calzone de cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați 1/2 cană de făină, 1 cană de apă caldă, drojdie și zahăr într-un castron mare; lasa sa stea 15 minute. Adăugați treptat 1 3/4 căni de făină, 1 lingură de ulei și 3/4 linguriță de sare; se amestecă până se formează un aluat moale. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient din restul de 1/2 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pentru a pregăti umplutura, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ardei gras, ceapă, usturoi și cârnați; saut 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă amestecul într-un castron; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați mozzarella și ingredientele rămase în amestecul de cârnați; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
CârnațiCârnați
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în 8 porțiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
9
Rulați fiecare porție într-un cerc de 6 inci pe o suprafață ușor făinată. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de cârnați pe jumătate din fiecare cerc, lăsând o margine de 1/2 inch. Îndoiți aluatul peste umplutură; sertizați marginile aluatului cu degetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
AluatAluat
RolaRola
10
Așezați calzonele pe o foaie mare de copt căptușită cu folie și acoperită cu spray de gătit. Pătrundeți vârfurile aluatului o dată cu o furculiță. Înveliți ușor calzonele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți la 450 timp de 14 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din cuptor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
13
Înveliți o foaie de folie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Așezați 1 calzone pe partea acoperită a foliei; sigiliu. Repetați procedura cu calzonele rămase și spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
15
Așezați calzone într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; înghețați.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
16
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Pentru a reîncălzi, așezați calzone congelate învelite în folie pe o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
18
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista