Caldo de Res
Caldo de Res este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 147 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți coadă de vită, apă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Încercați Caldo Batido sau Caldo de Enfero, Caldo de Res, și Caldo Tlalpe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coada de vită într-o cratiță mare; acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra gambei. Aduceți la fierbere; gătiți 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă. Se răcește ușor; îndepărtați carnea de vită, aruncând osul.
Tăiați carnea de vită în bucăți mari; deoparte.
În timp ce coada de vită se gătește, combinați 12 căni de apă și următoarele 7 ingrediente (apă prin cuburi de bouillon) într-un cuptor olandez mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt crocante. Supă de lingură în boluri mari și deasupra cu carne de vită.
Se servește cu var și cilantro.