Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cakespy: monetăriile subțiri de casă. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 125 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Un amestec de sare, extract de mentă, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Bomboane Subțiri De Casă, Bomboane Subțiri De Casă, și BOMBOANE SUBȚIRI DE CASĂ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați făina, amidonul de porumb, pudra de cacao și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, smântână împreună unt și zahăr. Cu mixerul la viteză mică, adăugați laptele și extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecul va arăta ușor coagulat. Treptat, adăugați amestecul de făină până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Formați aluatul în două bușteni, cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci. Înfășurați fiecare buștean în folie de plastic și congelați cel puțin 1 până la 2 ore (am făcut-o pe a mea peste noapte), până când aluatul este foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru cea mai autentică textură, tăiați aluatul în runde de cel mult 1/4 inch grosime (nu vor fi la fel de clare dacă sunt mai groase, dar sunt totuși delicioase) și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Cookie-urile nu se vor răspândi foarte mult, deci nu trebuie să lăsați prea mult spațiu în jurul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți timp de 13 până la 15 minute, până când prăjiturile sunt ferme la margini. Răciți prăjiturile complet pe o grătar înainte de a le scufunda în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Pregătiți acoperirea. În timp ce Rețeta originală a sugerat să o pregătesc la cuptorul cu microunde, am făcut-o pe a mea pe plită combinând ciocolata cu unt într-o cratiță medie la foc mic, amestecând frecvent până când amestecul s-a topit și s-a combinat complet. Textura va fi mai groasă decât un sirop de ciocolată, dar nu atât de groasă încât prăjiturile nu pot fi ușor scufundate și îndepărtate. Puteți pune amestecul de ciocolată la foc din nou, după cum este necesar, pentru a menține acoperirea netedă și ușor de înmuiat cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu Fructe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Notă: conform rețetei pe care am adaptat-o, acest lucru se poate face și la cuptorul cu microunde: într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați ciocolata și untul. Se topește la putere mare în cuptorul cu microunde, amestecând la fiecare 45 până la 60 de secunde, până când ciocolata este netedă. Ciocolata ar trebui să aibă o consistență undeva între siropul de ciocolată și fudge pentru o acoperire subțire. (Notă: reîncălziți ciocolata după cum este necesar pentru a o menține netedă și ușor de scufundat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Înmuiați fiecare prăjitură în ciocolată topită, întoarceți-o cu o furculiță pentru a acoperi, apoi transferați-o pe o bucată de hârtie pergament sau hârtie de ceară pentru a configura cel puțin 30 de minute sau până când ciocolata este rece și fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu Fructe
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci