Cakespy: Bomboane Jovi Trufe
Cakespy: bomboanele Jovi trufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 412 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, chipsuri de ciocolată, unt de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 138 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cakespy: Trufe De Tort De Morcovi, Fudge Bonbon Cookie-Uri, și Cassis Bonbon Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul de arahide și untul într-o cratiță medie la foc mic. Se amestecă ocazional cu lingura de lemn până când amestecul este complet combinat, neted și cald.
Într-un castron mare separat, amestecați zahărul și cerealele cofetarilor.
Se toarnă amestecul de unt de arahide peste amestecul de cereale. Folosind mâinile, amestecați bine, până când este ușor să vă aglomerați și să formați bile. Formați în aproximativ 30 de bile de aproximativ 1 1/2 inci în diametru și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Se răcește la congelator cel puțin o oră.
Topiți ciocolata într-un castron așezat peste apă clocotită, amestecând ocazional cu spatula de cauciuc până se topește și se omogenizează (alternativ, încălziți într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde, amestecând cu spatula de cauciuc, până se topește și se omogenizează)
Scoateți centrele de bomboane răcite din congelator și, folosind o scobitoare, înmuiați fiecare în amestec de ciocolată, rotind până la acoperire.
Scoateți scobitorii și așezați-i pe hârtie cerată pentru a seta. Repetați cu bomboanele rămase.
Între timp, pregătește toppers Jovi. Folosind un cazan dublu sau un cuptor cu microunde, topiți chipsuri de ciocolată albă (consultați instrucțiunile de la Pasul 3).
Tăiați o bucată de hârtie de ceară de 12 inci pe 20 inci. Îndoiți în jumătate transversal pentru a plia, apoi deschideți din nou.
Se toarnă amestecul topit pe jumătate din hârtia de ceară pregătită. Îndoiți cealaltă jumătate deasupra și folosiți mâinile sau un sucitor pentru a aplatiza ușor ciocolata.
Lăsați să se stabilească până când puteți ridica cu ușurință hârtia cerată, aproximativ 5 minute. Folosind un tăietor de prăjituri cu inimă mică, apăsați complet în ciocolată albă pentru a forma amprente, dar nu încercați să îndepărtați decupajele.
Lăsați să se stabilească până când ciocolata albă este complet răcită înainte de a o îndepărta, folosind un cuțit mic și ascuțit pentru a ajuta (Vezi nota).
Top trufe cu inimi de ciocolată albă și se servește.