Cajun Jambalaya

Cajun Jambalaya
Cajun Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 665 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,22 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați țelină, piper cayenne, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Cajun Jambalaya, Cajun Jambalaya, și Pui Cajun Jambalaya pentru rețete similare.

Ingrediente

340Nuci de orice fel (tocate)cârnați andouille, carcasa îndepărtată și tăiată 1 'cârnați andouille, carcasa îndepărtată și tăiată 1 '" gros (folosiți foarfece de bucătărie, mult mai ușor)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez alb îmbogățit sau orez basmatiorez alb îmbogățit sau orez basmati1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)3 linguri de unt nesarat, taiate in 6 bucati3 linguri de unt nesarat, taiate in 6 bucati1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional397Nuci de orice fel (tocate)roșii tăiate în sucroșii tăiate în suc1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2antrenor pep clasificat 200-curentțelină, tocatățelină, tocată397Nuci de orice fel (tocate)Stridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire2(iarnă)& 1 lingură de condimente creole de esență Emeril (vezi mai jos pentru rețetă)& 1 lingură de condimente creole de esență Emeril (vezi mai jos pentru rețetă)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cimbru uscatcimbru uscat2(iarnă)(o mână) făină universală(o mână) făină universală2(iarnă)usturoi proaspăt tocatusturoi proaspăt tocat2(iarnă)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată1ardei gras verde, tocatardei gras verde, tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extra-virgin, o dată în jurul tigaieiulei de măsline extra-virgin, o dată în jurul tigaiei1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oregano uscatoregano uscat3(iarnă)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping11 kilogram de dovlecel,(1/3 palmier) condimente de păsări de curte(1/3 palmier) condimente de păsări de curte454Nuci de orice fel (tocate)creveți, crud, deveined și decojitecreveți, crud, deveined și decojite2(iarnă)(tub mare)(tub mare)227Nuci de orice fel (tocate)coapse de pui dezosate, fără piele, grăsime îndepărtată și tăiată cubulețe 1/2 coapse de pui dezosate, fără piele, grăsime îndepărtată și tăiată cubulețe 1/2 " gros6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăScallions tocate și / sau cimbru proaspăt, pentru garniturăScallions tocate și / sau cimbru proaspăt, pentru garnitură11 kilogram de dovlecel,Sos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Finca de Arantei Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Finca de Arantei Albarino
Finca de Arantei Albarino
Culoare pai palida, cu arome florale si minerale distincte ale strugurilor Albari, finca deArantei este printre cele mai rafinate și elegante Exemple de acest tip. Vinul este de greutate medie, plin de viață pe limbă, complex în aromă și lung la final, cu un caracter plin de spirit care amintește de unele dintre cele mai bune Rieslings Alsacia.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista