Cajun friptură la grătar și legume
Reteta Cajun friptură la grătar și legume ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, oțet distilat heinz, sos de soia lite și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură și legume italiene la grătar, Friptură la grătar Panzanella cu legume murate, și Friptură Asiatică La Grătar Cu Legume.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente până se omogenizează.
Așezați friptura și legumele combinate în feluri de mâncare separate.
Se toarnă jumătate din amestecul de oțet peste ingredientele din fiecare fel de mâncare; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale tuturor ingredientelor. La frigider 30 min. la marinat.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți friptura și legumele din marinată; aruncați marinada.
Friptură la grătar 5 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F). Între timp, grătiți legumele 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până când este crocant-fraged.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri.
Se servește cu legume la grătar.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah