Caise-nuc Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 585 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, nuci, ovăz de modă veche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Caise-nuc Crisp, Caise Clare, și Caise Clare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, ovăzul, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul se reunește în aglomerări umede. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Unt
Condimente Uscate Freca
3
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați caise și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
4
Transferați amestecul de caise în vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Se presară topping peste.
6
Coaceți crocant până când umplutura clocotește în jurul marginilor și toppingul este crocant și auriu, aproximativ 1 oră. Se răcește cel puțin 20 de minute.