Caise-Nuc Crisp
Caise-nuc Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 585 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, nuci, ovăz de modă veche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Caise-nuc Crisp, Caise Clare, și Caise Clare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, ovăzul, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron mediu.
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul se reunește în aglomerări umede. Se amestecă nucile.
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Se amestecă zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara și sarea într-un castron mare.
Adăugați caise și aruncați pentru a acoperi.
Transferați amestecul de caise în vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci.
Se presară topping peste.
Coaceți crocant până când umplutura clocotește în jurul marginilor și toppingul este crocant și auriu, aproximativ 1 oră. Se răcește cel puțin 20 de minute.
Se servește cald cu înghețată.