Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de mâncare Caf. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de tort, fasole de vanilie, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caf cake au lait, Tort Caf fara Gluten, și Caf CCA. au lait Crema pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, 3/4 cană de zahăr și scorțișoara, amestecând cu un tel și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Combinați espresso și apă fierbinte, amestecând până când espresso se dizolvă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Apă
5
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați cremă de tartru și 1/4 linguriță sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Sare
7
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
8
Bateți în amestec espresso și extract de vanilie. Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați procedura cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Albușuri De Ou
1 Cană Alune Măcinate Fin
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
10
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
11
Pentru a pregăti sosul, așezați gălbenușurile de ou într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Combinați 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță medie. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă laptele rămas. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestecul de lapte; adăugați fasole la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Amidon De Porumb
Semințe
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
13
Încălziți amestecul de lapte la foc mediu până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
14
Se ia de pe foc; adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
15
Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti amestecul la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste (aproximativ 4 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Se ia de pe foc. Puneți amestecul de lapte într-un castron; așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 10 minute sau până când amestecul de lapte ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Scoateți vasul din gheață; se amestecă lichiorul. Acoperiți și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
18
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
19
Serviți tortul angel food cu sos și presărați alune prăjite.