Café au Lait Înger Tort Alimente

Café au Lait Înger Tort Alimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de mâncare Caf. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de tort, fasole de vanilie, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caf cake au lait, Tort Caf fara Gluten, și Caf CCA. au lait Crema pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 3/4 cană de zahăr și scorțișoara, amestecând cu un tel și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați espresso și apă fierbinte, amestecând până când espresso se dizolvă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ApăApă
5
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați cremă de tartru și 1/4 linguriță sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
SareSare
7
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
8
Bateți în amestec espresso și extract de vanilie. Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați procedura cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
11
Pentru a pregăti sosul, așezați gălbenușurile de ou într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Combinați 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță medie. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă laptele rămas. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestecul de lapte; adăugați fasole la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
13
Încălziți amestecul de lapte la foc mediu până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
14
Se ia de pe foc; adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti amestecul la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste (aproximativ 4 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Se ia de pe foc. Puneți amestecul de lapte într-un castron; așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 10 minute sau până când amestecul de lapte ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Scoateți vasul din gheață; se amestecă lichiorul. Acoperiți și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
19
Serviți tortul angel food cu sos și presărați alune prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar îngerTort Alimentar înger
AluneAlune
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista