Cafea semifreddo
Dacă aveți despre 20 minute pentru a petrece în bucătărie, cafea semifreddo ar putea fi un spectaculos fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această băutură are 232 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cafea instant, cremă dublă, ouă și dovleac solid. 218 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia), Cafea Fără Gluten Semifreddo, și Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone).
Instrucțiuni
Ungeți și tapetați o cutie de pâine de 1 litru cu folie alimentară.
Puneți cafeaua, Tia Maria sau țuica, gălbenușurile de ou și zahărul într-un bol și amestecați pentru a dizolva cafeaua.
Puneți albușurile într-un castron mare și turnați smântâna în altul.Bateți albușurile până se înțepenesc cu un tel electric, apoi bateți rapid amestecul de gălbenușuri de ou până se îngroașă și lăsând o urmă. Acum bate crema până își păstrează forma. Dacă bateți totul în această ordine, nu trebuie să spălați telurile între ele.Îndoiți crema în amestecul de cafea, apoi pliați cu grijă albii. Îndoiți prin Toblerone și introduceți vârful în forma de pâine. Acoperiți ușor suprafața cu folie alimentară. Când este înghețat, înveliți în folie și congelați. Se va păstra până la 6 săptămâni. Puteți face buclele de ciocolată (vezi linkul video, de mai sus, pentru instrucțiuni) și păstrați-le într-un recipient etanș sau freeze.To serviți, desfaceți și întoarceți-vă pe un platou. Îndepărtați folia alimentară și serviți acoperită cu buclele de ciocolată.