Cafea Caldă De Ciocolată-Caramel

Cafea Caldă De Ciocolată-Caramel
Cafeaua caldă cu ciocolată-Caramel ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți la îndemână vanilie maxwell house international, sirop de ciocolată, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Înghețată de cafea cu sos cald de ciocolată, Ciocolată caldă, scorțișoară și tartă de cafea, și Mere Calde De Ciocolată-Caramel.

Instrucțiuni

1
Așezați cafeaua instant aromată în ceașcă sau cană. Se amestecă laptele fierbinte până când cafeaua instant se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2
Adăugați toppinguri; se amestecă până se omogenizează bine.
3
Se acoperă cu topping de bici rece dezghețat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Revista