Dacă 36 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cacciatore de pui cu aragaz lent ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 162 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Un amestec de ceapă, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, cacciatore de pui cu aragaz lent, și Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pui, în loturi; gatiti 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Combinați ciupercile, ceapa, ardeii și usturoiul în aragazul lent pulverizat cu spray de gătit; se acoperă cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se amestecă roșiile și cimbru până se omogenizează; se toarnă peste pui. Acoperiți cu capac. Gatiti la 6 pana la 8 ore (sau la 5 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Serviți amestecul de pui peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.