Cacao-chile frecat cotlet de porc este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 569 calorii. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ulei de măsline, boia de ardei, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile, Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile, și Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.