Bărci Cu Dovlecei
Barcile cu dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 378 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciuperci, sare și piper, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bărci Cu Dovlecei, Bărci Cu Dovlecei, și Bărci Cu Dovlecei.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de pe dovlecei.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând 1/2-in. scoici. Se toacă fin pulpa.
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, pulpa de dovlecel, ceapa, ciupercile și ardeii la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Adăugați 1/2 cană de brânză, ketchup, sare și piper; se amestecă bine. Puneți lingura în cojile de dovlecei.
Așezați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se presară cu brânza rămasă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când dovlecelul este fraged.