Bușten Pavlova delicios de nucă de cocos
Yummy Nutty Pavlova Log este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo, cu 10 porții. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 182 de calorii, 4 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită smântână groasă, ananas, nuci și nucă de cocos. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Bușten Pavlova cu nucă și coco Yummy, Bușten cu brânză cu nuci și Popcorn cu nuci și caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: Stand sau mana
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Ungeți o tavă de copt și tapetați-o cu hârtie de copt unsă cu unt. Pus deoparte.
Amestecați oțetul, amidonul de porumb și vanilia într-un castron mic și lăsați deoparte. Intr-un mixer cu stand, bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri moi. Cu mixerul în funcțiune, adăugați încet 1/4 de cană de zahăr. Continuați să bateți până la vârfuri tari. Bateți încet amestecul de oțet în bezea până se încorporează bine.
Întindeți bezeaua uniform pe foaia de copt pregătită.
Presărați uniform nuca de cocos, nucile, migdalele și nucile pecan peste bezea.
Coaceți până când nuca de cocos începe să devină aurie și albușurile sunt strălucitoare și elastice, aproximativ 10 până la 12 minute. Se răcește complet.
Între timp, combinați căpșunile și ananasul scurs într-un bol și lăsați deoparte.
Într-un castron curat, bateți smântâna groasă și 1 lingură de zahăr rămasă până la vârfuri tari și rezervați.
Folosiți un cuțit pentru a elibera marginile și scoateți bezeaua din tigaie. Întoarceți ușor bezeaua pe o suprafață căptușită cu pergament, cu partea de nucă în jos.
Întindeți frișca peste bezea și presărați uniform cu amestec de căpșuni, lăsând un chenar de 1 inch în jurul perimetrului bezei. Lăsați puțin spațiu suplimentar la unul dintre capete scurte pentru a ajuta la etanșarea pavlova atunci când este rulată. Începând cu partea scurtă cu mai multe fructe, rulați încet bezeaua într-un buștean, ținând rulada cât mai strânsă și introducând fructele pe măsură ce mergeți. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia capetele pentru margini curate.
Tăiați în felii de 2 inci și transferați într-un vas de servire pentru servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Pavlova. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "