Buzunare Tilapia cu Mojo Cilantro-Lemongrass

Buzunare Tilapia cu Cilantro-Lemongrass Mojo este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.56 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 46G de proteine, și 10g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de coriandru strâns, frunze de mentă strâns, plus 2 linguri, fileuri de tilapia de 3/4 inch și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 27 de minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Buzunare Tilapia cu Mojo Cilantro-Lemongrass, Tilapia Pan-arsă cu Mojo, și Cilantro-Ghimbir Mojo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați lemongrass, toate cu excepția a 2 linguri de coriandru, 1/2 cană de mentă, 1/2 cană de ulei, usturoi, jalapenos, boia și sare într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează.
Adăugați restul de 1/2 cană de ulei și oțet și procesați până se omogenizează.
Așezați fileurile de pește într-un vas mare de copt, acoperiți cu mojo și întoarceți-le pentru a acoperi. Marinați peștele până la 1 oră.
Așezați bucăți de hârtie pergament lungi de 4 (16 inci) pe suprafața de lucru cu jumătatea scurtă orientată spre dvs. Îndoiți fiecare pe mijloc.
Așezați un file în centrul jumătății inferioare a dreptunghiului și turnați aproximativ 1/4 cană de mojo peste fiecare File și presărați cu restul de 2 linguri de coriandru. Îndoiți jumătatea superioară a fileului, astfel încât marginile de sus și de jos să se întâlnească. Strângeți strâns și pliați marginile pergamentului care lucrează de la 1 capăt în jurul celuilalt pentru a sigila pachetul.
Așezați pachetele pe o foaie de copt și coaceți timp de 9 până la 10 minute pentru fileuri groase de 3/4 inch sau până la 12 minute pentru fileuri groase de 1 inch.
Așezați pachetele de pește pe un vas mare de servire și deschideți pachetele tableside.
Se servește cu sucuri din pachet și se presară cu coriandru tocat și frunze de mentă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.