Buzunare De Patiserie Cu Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați buzunarele de patiserie cu zmeură. Această rețetă servește 12. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, produse de patiserie, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Buzunare De Patiserie Cu Plăcintă Cu Dovleac, Buzunare De Patiserie Cu Puf, și Buzunare de patiserie cu Bacon și pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Decongelați patiseria cu puf și rulați foile pe o suprafață ușor înmuiată pentru a o face puțin mai subțire. Se răcește, acoperit cu folie de plastic pentru a se lăsa să se odihnească. Într-un mixer cu un atașament de paletă, amestecați crema de brânză, gălbenușul de ou, zahărul pudră, extractul de vanilie și coaja de lămâie.
Faceți o spălare a ouălor amestecând oul și apa într-un castron mic.
Tăiați patiseria de puf în pătrate de 3 inci.
Așezați un pătrat de patiserie pe o suprafață de lucru și vopsiți marginea cu spălare de ouă. În centrul patiseriei, puneți 1 lingură de umplutură de brânză și 3 zmeură. Vopsiți marginea unui al doilea pătrat de patiserie cu spălare de ouă, așezați-l deasupra umpluturii și apăsați cu atenție marginile împreună pentru a le sigila bine.
Așezați buzunarele la 1 inch distanță pe o tigaie cu foi căptușite cu hârtie pergament și păstrați-le refrigerate. Repetați cu restul de patiserie.
Când au terminat, periați suprafața superioară cu spălarea ouălor și presărați cu zahăr.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 grade F până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.