Butterscotch-Tort De Brânză Cu Arțar
Butterscotch-Maple Cheesecake Torte necesită aproximativ 8 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 704 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte condensat, lapte condensat, glazură de vanilie betty rich & creamy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Butterscotch-Tort De Brânză Cu Arțar, Butterscotch Torte, și Tort De Budincă Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.ungeți tigaia cu formă de arc de 9 inci și tapetați fundul cu un cerc de hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos.
Adăugați 1 cutie de lapte condensat și bateți din nou până se combină bine.
Adăugați chipsuri de butterscotch topite și amestecați bine.
Adăugați 4 ouă și vanilia; se toarnă în tigaie.
Coaceți 60 până la 70 de minute sau până când se umflă în jurul marginii și Centrul încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Cheesecake - ul se va umfla în jurul marginilor și apoi se va scufunda atunci când este scos din cuptor. Lăsați cheesecake-ul să se răcească 1 oră la temperatura camerei, apoi dați-l la frigider 4 până la 6 ore sau până la răcire. Nivelul superior al cheesecake-ului cu cuțit mare zimțat.
Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 177° (325F pentru tigăile întunecate sau antiaderente). Pulverizați Generos fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de tort de 9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului de arțar cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt bine combinate.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute, apoi se întoarce pe rafturi de răcire pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră.
În castron mare, puneți conținutul ambelor recipiente de îngheț. Bateți în 2 lingurițe aromă de arțar cu mixer electric la viteză mică.
Îndepărtați 1/3 cană din glazură și puneți-o într-o pungă de decorare prevăzută cu vârf mare de stea; pus deoparte.
Așezați 1 strat de tort pe platoul de servire sau pe suportul pentru tort; blat de îngheț cu strat subțire de glazură. Se acoperă cu strat de cheesecake și se acoperă cu îngheț cu strat subțire de glazură. Acoperiți cu stratul final de tort și înghețați întreaga parte și deasupra cu glazura rămasă. Țeavă Stele glazură în jurul marginii de sus a tort.
În cratiță de 1 litru, încălziți Butterscotch-Maple
Stropiți ingredientele la foc mediu-mare până se topește și amestecul poate fi agitat neted cu biciul.
Lăsați să se răcească până abia se încălzește, dar încă se toarnă.
Amestec de amestec peste tort.
Așezați 1 cip de butterscotch cu susul în jos în fiecare stea cu conducte pentru a garnisi.
Acoperiți și refrigerați resturile.