Butterscotch, puf de Marshmallow și nuci de Macadamia sau Sundae de arahide spaniole
Rețeta Butterscotch, puf de Marshmallow și nuci de Macadamia sau Sundae de arahide spaniole ar putea satisface pofta ta Europeană în jur 5 ore și 30 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 3441 calorii, 30g de proteine, și 189g de grăsime fiecare. Pentru $12.77 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, extract de vanilan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Puf De Marshmallow, Turtă Dulce Marshmallow Puf, și Puf De Marshmallow De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime. Răzuiește semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Puneți semințele, jumătățile de păstăi, smântâna de lapte și 1/4 cană de zahăr brun într-o cratiță medie cu fund greu. Aduceți doar la punctul de fierbere la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Între timp, combinați restul de 3/4 cană de zahăr brun, gălbenușurile de ou și extractul de vanilie într-un bol mare și bateți până se amestecă. În timp ce bateți ușor gălbenușurile, stropiți amestecul de cremă fierbinte în ele, astfel încât să se încălzească treptat. Întoarceți totul în cratiță și gătiți în timp ce amestecați cu o lingură de lemn. Asigurați-vă că răzuiți constant lingura pe fundul tigaiei, astfel încât crema să nu ardă. Crema se face atunci când s-a îngroșat ușor și poate acoperi uniform partea din spate a lingurii. Nu lăsați-o să fiarbă. Se strecoară crema printr-o sită fină. Apăsați tot lichidul din boabele de vanilie și cuibăriți recipientul care ține crema într-un castron mare de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 3/4 Linguri De Făină Universală
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional.
5
Transferați crema într-o mașină de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
6
Puneți înghețata finită într-un recipient de depozitare și congelați până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1
Într-o cratiță mică prevăzută cu un termometru pentru bomboane, aduceți apa, siropul de porumb, 3/4 cană de zahăr și fasolea de vanilie la 246 grade F. Între timp, într-un vas de amestecare complet curat și uscat al unui mixer electric echipat cu atașamentul pentru tel, bateți albușurile de ou, sarea și smântâna de tartru până la crem și spumos, aproximativ 2 minute. Încă se amestecă, se presară în restul de 1 lingură de zahăr și se continuă să se bată până când albii dețin vârfuri foarte moi, aproximativ 2 minute. În timp ce amestecați la viteză mică, stropiți cu grijă în siropul fierbinte. Rotiți mixerul la înălțime și amestecați până când este gros, pufos și doar cald, aproximativ 7 minute. Rotiți mixerul la scăzut și amestecați semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Aduceți zahărul, untul și fasolea de vanilie la fiert într-o cratiță medie la foc mare, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați Scotch - ul, întoarceți tigaia la foc și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se scoate de pe foc și se amestecă sarea și smântâna caldă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Aduceți smântână, sirop de porumb, zahăr, cacao, sare și jumătate de ciocolată la fiert într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru la foc moderat, amestecând, până când ciocolata se topește. Reduceți căldura și gătiți la fierbere scăzută, amestecând ocazional, 5 minute, apoi îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De Orez
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați untul, vanilia și ciocolata rămasă și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată
3
Serviți cald.
1
Puneți câteva linguri de înghețată în fiecare dintre cele 4 feluri de mâncare. Sus cu puf și sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
2
Garnisiți cu nuci și compot de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Coacerea Buclelor De Ciocolată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Într-o cratiță combinați zahărul, cireșele și 1/2 cană de apă. Aduceți la foc mic și gătiți până când cireșele încep să se descompună, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scoateți cireșele cu o lingură pliată; rezervă. Fierbeți lichidul de gătit până când este redus și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Scoateți de pe foc, adăugați Kirsch-ul și aprindeți cu un chibrit lung de bucătărie până când flăcările scad. Întoarceți cireșele în tigaie și încălziți scurt.