Butterscotch Dip

Butterscotch Dip
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Butterscotch Dip ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 337 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipsuri de butterscotch, extract de rom, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de dovleac Butterscotch cu glazură de Butterscotch, Tort Butterscotch cu Ganache de ciocolată Butterscotch, și Biscuiți de ciocolată cu bucăți de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combinați chipsuri de unt și lapte. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 45-50 de minute sau până când chipsurile se înmoaie; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan și se extrage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Serviți cald cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista