Butterhorn Rolls
Nevoie de un pâine vegetariană? Rulourile Butterhorn ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 169 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, scurtare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Butterhorn Rolls, Cele Mai Bune Rulouri Butterhorn, și Rulouri Cu Fulgi De Unt.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați scurtarea și laptele.
Se încălzește până se topește scurtarea; se lasă deoparte să se răcească. Se dizolvă drojdia și 1 linguriță de zahăr în apa caldă. Bateți ouăle, 1/2 cană de zahăr și sare împreună. Într-un castron mare, combinați amestecul de lapte, amestecul de drojdie și amestecul de ouă. Cerneti faina si praful de copt impreuna si adaugati la amestecul umed; se amestecă până se combină, apoi se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Împărțiți aluatul în sferturi și rulați-l pe o suprafață făinoasă.
Întindeți suprafața cu untul moale.
Tăiați aluatul în triunghiuri și rotiți-l de la capătul mai mare la cel mic.
Așezați rulourile pe o foaie de copt și lăsați să crească timp de 3 până la 4 ore. Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C.)
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.