Busuioc și Pizza cu crustă subțire cu trei brânzeturi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați busuiocul și Pizzanul cu crustă subțire cu trei brânzeturi. Acest curs principal are 330 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă caldă, făină, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pizza Albă Cu Două Brânzeturi Subțiri, Auberge Chorizo, brânză de capră și Pizza de ceapă - crustă subțire, și Pizza Cu Crustă Subțire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați mierea și drojdia în 1/2 cană de apă caldă într-un bol mare; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 1 cană făină și sare în amestecul de drojdie; amestecați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 6 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și răciți 1 oră.
Poziționați un suport pentru cuptor în setarea din mijloc. Poziționați un alt suport în cea mai mică setare și așezați o foaie de copt fără margini pe raftul inferior. Preîncălziți cuptorul la 50
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci (grosime de aproximativ 1/4 inci) pe o suprafață ușor aromată.
Așezați aluatul pe o foaie de copt fără margini presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Ungeți uleiul peste aluat.
Scoateți foaia de copt preîncălzită din cuptor; închideți ușa cuptorului. Glisați aluatul pe foaia de copt preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți pe cel mai mic raft de cuptor la 500 timp de 5 minute.
Întindeți sosul picant de Pizza într-un strat uniform peste crustă, lăsând o margine de 1/4 inci.
Combinați mozzarella și ricotta; presărați uniform peste sos. Sus cu parmezan.
Coaceți pe raft de mijloc încă 10 minute sau până când crusta este maro auriu și brânză se topește.