Burtă de porc glazurată cu Agave cu ananas la grătar

Burtă de porc glazurată cu Agave cu ananas la grătar
Burta de porc glazurată cu agave cu ananas la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1971 calorii, 31g de proteine, și 175g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,89 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute poblano, oțet de mere, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 90%. Rețete similare includ Burtă de porc glazurată cu Agave cu ananas la grătar, Ananas la grătar, burtă crocantă de porc, Burratan și pizza cu rucola, și Dulceață de Mango-ananas cotlete de porc la grătar glazurate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. condimentați burta de porc peste tot cu 4 lingurițe de sare și 2 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați ardeii iute într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați burta de porc, cu pielea în jos, deasupra ardeilor iute; stropiți cu 1/2 cană de agave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
4
Se toarnă restul de 1/2 cană de agave și 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți bine tigaia cu capac sau două straturi de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați la cuptor și gătiți carnea de porc timp de 3 ore, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare oră. Întoarceți carnea de porc. Gatiti pana se inmoaie, inca vreo 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați carnea de porc într-o altă tigaie (dacă este osoasă, îndepărtați și aruncați oasele). Se strecoară lichidul din prima tigaie într-o cratiță (ar trebui să existe aproximativ 5 1/2 căni); rezervă ardei iute. Fierbeți ușor sucurile până se reduc la aproximativ 1 1/4 căni, 45-50 de minute; adăugați ardei iute rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Lăsați glazura să se răcească; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Între timp, acoperiți carnea de porc cu pergament sau hârtie cerată. Sus cu o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Așezați greutăți, cum ar fi conserve mari, deasupra. Se răcește peste noapte.
11
Reîncălziți glazura. Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Periați grătarul cu ulei. Puneți ananasul la grătar până se carbonizează frumos, 2-3 minute pe fiecare parte; așezați pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Lăsați grătarul să se răcească la foc mediu. Feliați burta de porc în bucăți groase de 1". Grătiți până se încălzește și crocant, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Periați carnea de porc cu o parte din glazura din sosul chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
15
Pentru a servi, așezați 2 sau 3 felii de ananas pe fiecare farfurie; lingura glazura peste, apoi deasupra cu burta de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Burtă De PorcBurtă De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
16
Stropiți cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista