Burrito cu ouă, șuncă și brânză
Ou, șuncă și brânză Burrito ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 86 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză Cheddar cu lapte, șuncă oscar mayer deli, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
Bateți oul întreg, albușurile de ou și șunca până se amestecă.
Încălziți tigaia pulverizată cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de ouă; gatiti 3 min. sau până la setare, amestecând ocazional.
Lingura amestec de ou în jos centre de tortilla; top cu brânză. Îndoiți în părțile opuse ale fiecărei tortilla, apoi rulați în stil burrito.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.