Burgeri și legume este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, sos de friptură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Burgeri Cheddar la grătar și pachete de legume, Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), și Burgeri Tartari - aceștia sunt burgeri mici gustoși pe care toată lumea îi va iubi.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec; se amestecă bine. Formați în opt chiftele. Într-o tigaie mare antiaderentă, aduceți apa la foc mic. Folosind o spatulă, coborâți chiftelele în apă clocotită; acoperiți și gătiți timp de 8 minute. Întoarceți chiftelele; se acoperă cu sos de friptură. Acoperiți și gătiți 3-4 minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Friptură
Apă
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
2
Îndepărtați prăjiturile și păstrați-le la cald.
3
Adăugați ceapa și ardeiul verde în tigaie; acoperiți și gătiți la foc mediu până se înmoaie. Folosind o lingură cu fante, lingurați legumele peste chiftele; garnisiți cu roșii, salată verde și pătrunjel.