Burgeri în stil cubanez pe grătar
Reteta burgeri stil cubanez pe gratar ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 23 minute. Această rețetă face 4 porții cu 1133 calorii, 63G de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați usturoi prăjit, murături de mărar, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până muraturi mărar ai putea urma acest curs principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Presați În Stil Cubanez, Burgeri în stil cubanez cu șuncă și brânză la grătar, și Burgeri Cubanezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la înălțime. Formați carnea în burgeri de 4 (1/4 inci grosime). Condimentează carnea cu sare și piper pe ambele părți. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe ambele părți pentru o coacere medie. Când burgerii sunt gata, scoateți de pe foc și reduceți focul la mediu-scăzut.
Între timp, combinați maioneza și usturoiul prăjit într-un bol mic și condimentați cu sare și piper, după gust.
Întindeți ambele părți ale fiecărui coc cu maioneză și muștar.
Așezați o felie de brânză pe porțiunea de jos a fiecărui coc, așezați burgerul deasupra brânzei, apoi topiți brânza cu o felie de șuncă și o altă felie de brânză și, în final, feliile de murături.
Așezați vârfurile chiflei peste murături, înfășurați burgerii în folie de aluminiu și așezați-le pe grătar. Folosind o tigaie grea sau o cărămidă învelită în folie, apăsați pe burgeri timp de aproximativ 30 de secunde până la 1 minut. Coborâți capacul pe grătar și continuați să grătați timp de 1 până la 2 minute sau până când brânza s-a topit și chifla a devenit presată și fermă.