Burgeri foarte vegetarieni cu sos de ardei roșu

Burgeri foarte vegetarieni cu sos de ardei roșu
Reteta burgeri foarte Veggie W / sos de ardei rosu ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.56 pe portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanac, pătrunjel, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Burgeri de carne și legume cu sos de brânză, Burgeri vegetali de Ignam marocan cu sos tahini de lime Cilantro, și Burgeri vegetarieni mediteraneeni cu sos de mentă-iaurt și salată de morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Se macină fin ceapa, pătrunjelul, usturoiul și busuiocul în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Transferați amestecul măcinat într-un castron, adăugați toate ingredientele rămase și amestecați bine. Formați o duzină de torturi și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Coaceți aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, singur sau cu sos de ardei roșu (urmează rețeta) sau alt sos bun la alegere.Procesați toate ingredientele până se omogenizează. A se păstra într-un borcan de sticlă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista