Reteta burgeri foarte Veggie W / sos de ardei rosu ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.56 pe portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanac, pătrunjel, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Burgeri de carne și legume cu sos de brânză, Burgeri vegetali de Ignam marocan cu sos tahini de lime Cilantro, și Burgeri vegetarieni mediteraneeni cu sos de mentă-iaurt și salată de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Se macină fin ceapa, pătrunjelul, usturoiul și busuiocul în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați amestecul măcinat într-un castron, adăugați toate ingredientele rămase și amestecați bine. Formați o duzină de torturi și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
3
Coaceți aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, singur sau cu sos de ardei roșu (urmează rețeta) sau alt sos bun la alegere.Procesați toate ingredientele până se omogenizează. A se păstra într-un borcan de sticlă la frigider.