Burgeri de ton cu maioneză de ghimbir-muștar

Burgeri de ton cu maioneză de ghimbir-muștar
Burgeri de ton cu ghimbir-muștar maioneza ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 15 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 333 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ghimbir, maioneză, ulei de susan asiatic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de ton Thailandezi cu maioneză de ghimbir-lămâie, Burgeri de ton cu aripioare galbene cu glazură de ghimbir-muștar, și Burgeri De Ton Cu Maioneză Wasabi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista