Burgeri De Somon Asiatic Cu Scallions La Grătar

Burgeri De Somon Asiatic Cu Scallions La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii asiatici de somon cu Scallions la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 381 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 3,76 USD pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână dash cayenne, coriandru, fllet de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri de somon cu ghimbir cu Scallions la grătar, Creveți la grătar și Scallions cu sosuri de scufundare din Asia de Sud-Est, și Somon La Grătar Cu Sos Teriyaki De Casă Și Scallions La Grătar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate29
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista