Burgeri De Curcan Umpluți Cu Porumb La Grătar
Burgerii de curcan umpluți cu porumb la grătar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $3.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 441 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână salsa veche el ' n, porumb, chifle de hamburger și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Umpluți La Grătar, Burgeri De Curcan Umpluți Cu Brânză La Grătar, și Good Cook Stuffed Burger Challenge: burgeri de creveți umpluți cu porumb și Monterey Jack.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați curcanul, pesmetul și ardeii iute. Formați amestecul în 8 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Într-un castron mic, amestecați porumb, salsa, cilantro și sare. Lingura aproximativ 2 linguri amestec de porumb pe centrul de 4 chiftele. Top cu chiftele rămase; apăsați marginile pentru a sigila.
Așezați chiftelele pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 12 până la 14 minute, rotind o dată, până când termometrul introdus în centrul chiftelelor citește 74°. chiftelele de Top cu brânză. Acoperiți grătarul; gatiti aproximativ 1 minut sau pana se topeste branza.
Serviți cu salsa suplimentară și coriandru tocat, dacă doriți.