Burgeri de ciuperci Portobello la grătar cu sos de mărar-muștar

Burgeri de ciuperci Portobello la grătar cu sos de mărar-muștar
Burgeri de ciuperci Portobello la gratar cu sos de marar-muștar ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 563 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați brânza havarti, sos de salată caesar vinaigrette, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Burgeri de ciuperci Portobello cu sos de busuioc-muștar, Burgeri De Ciuperci Portobello La Grătar, și Burgeri De Muștar-Mărar La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o lingură, răzuiți și aruncați branhiile maronii de pe partea inferioară a ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați ciupercile și pansamentul pentru salată. Sigilați punga și întoarceți-vă pentru a acoperi ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Se pune la frigider și se marinează cel puțin 1 oră sau până la 2 ore.
4
Scurgeți ciupercile, aruncând marinada.Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400 de grade F). Pulverizați grătarul cu spray de gătit. Grătați capacele de ciuperci, acoperite cu capacul grătarului,până când sunt fragede,3 până la 4 minute pe fiecare parte. Topiți fiecare cu o felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Întindeți părțile tăiate ale chiflelor cu unt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați chiflele tăiate în jos pe grătar. Grătar, acoperit cu capacul, până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți din grătar și împrăștiați uniform cu sos de muștar de mărar. Se acoperă cu ciuperci la grătar și toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Serviți imediat.
9
Într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul, mărarul, pătrunjelul și usturoiul. Acoperiți și răciți până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista