Burgeri de ciuperci Portobello la grătar cu sos de mărar-muștar

Burgeri de ciuperci Portobello la gratar cu sos de marar-muștar ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 563 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați brânza havarti, sos de salată caesar vinaigrette, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Burgeri de ciuperci Portobello cu sos de busuioc-muștar, Burgeri De Ciuperci Portobello La Grătar, și Burgeri De Muștar-Mărar La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o lingură, răzuiți și aruncați branhiile maronii de pe partea inferioară a ciupercilor.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați ciupercile și pansamentul pentru salată. Sigilați punga și întoarceți-vă pentru a acoperi ciupercile.
Se pune la frigider și se marinează cel puțin 1 oră sau până la 2 ore.
Scurgeți ciupercile, aruncând marinada.Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400 de grade F). Pulverizați grătarul cu spray de gătit. Grătați capacele de ciuperci, acoperite cu capacul grătarului,până când sunt fragede,3 până la 4 minute pe fiecare parte. Topiți fiecare cu o felie de brânză.
Întindeți părțile tăiate ale chiflelor cu unt, dacă doriți.
Așezați chiflele tăiate în jos pe grătar. Grătar, acoperit cu capacul, până la prăjit.
Scoateți din grătar și împrăștiați uniform cu sos de muștar de mărar. Se acoperă cu ciuperci la grătar și toppinguri dorite.
Într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul, mărarul, pătrunjelul și usturoiul. Acoperiți și răciți până la 3 zile.