Burgeri de ciuperci Portobello la grătar cu sos de mărar-muștar

Burgeri de ciuperci Portobello la grătar cu sos de mărar-muștar
Burgeri de ciuperci Portobello la gratar cu sos de marar-muștar ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 563 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați brânza havarti, sos de salată caesar vinaigrette, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Burgeri de ciuperci Portobello cu sos de busuioc-muștar, Burgeri De Ciuperci Portobello La Grătar, și Burgeri De Muștar-Mărar La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o lingură, răzuiți și aruncați branhiile maronii de pe partea inferioară a ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați ciupercile și pansamentul pentru salată. Sigilați punga și întoarceți-vă pentru a acoperi ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Se pune la frigider și se marinează cel puțin 1 oră sau până la 2 ore.
4
Scurgeți ciupercile, aruncând marinada.Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400 de grade F). Pulverizați grătarul cu spray de gătit. Grătați capacele de ciuperci, acoperite cu capacul grătarului,până când sunt fragede,3 până la 4 minute pe fiecare parte. Topiți fiecare cu o felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Întindeți părțile tăiate ale chiflelor cu unt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Așezați chiflele tăiate în jos pe grătar. Grătar, acoperit cu capacul, până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți din grătar și împrăștiați uniform cu sos de muștar de mărar. Se acoperă cu ciuperci la grătar și toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Serviți imediat.
9
Într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul, mărarul, pătrunjelul și usturoiul. Acoperiți și răciți până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista