Burgeri de chili Brooklyn cu sos de grătar afumat cu ulei și oțet Slaw

Burgeri de chili Brooklyn cu sos de grătar afumat cu ulei și oțet Slaw
Reteta Brooklyn Chili burgeri cu sos de gratar fum cu ulei și oțet Slaw ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 36 minute. Acest curs principal are 790 calorii, 38g de proteine, și 55g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 4,62 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de miere, sos worcestershire, sirop de arțar chihlimbar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Gratar Hoecakes De Pui Cu Otet Slaw, Burgeri Cu Grătar Fumuriu, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți toate ingredientele pentru sosul de grătar în oală mică și gătiți la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă și aromele se combină, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Bateți împreună oțetul, mierea și uleiul, într-un bol mediu. Se amestecă sarea de țelină și piperul negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
țelinățelină
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de slaw și ceapa și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
CeapăCeapă
5
Lăsați salata să se ofilească până la 10 până la 15 minute.
6
Preîncălziți un grătar sau o tavă la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Puneți carnea într-un bol cu ceapa rasă și condimentați cu condimente de friptură sau sare și piper, după gust. Într-un castron mic combinați Worcestershire cu ierburi, praf de chili și bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De ChiliPraf De Chili
IerburiIerburi
CeapăCeapă
BereBere
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă amestecul de plante peste carne și se amestecă bine. Formați amestecul de carne în 12 glisoare și stropiți cu ulei vegetal sau ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CarneCarne
9
Puneți burgerii pe grătar sau grătar și gătiți câteva minute pe fiecare parte. Ungeti burgeri din belșug cu sos de gratar. Topiți burgerii cu Cheddar și lăsați-l să se topească, dacă preferați burgerii cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Serviți burgerii pe rulouri glisante acoperite cu felii de murături și slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuraturiMuraturi
RolaRola

Ingrediente

2(iarnă)ancho chili powder, o palmăancho chili powder, o palmă1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribere (recomandat: Brooklyn Ale)bere (recomandat: Brooklyn Ale)12rulouri slider sau rulouri brioșe (recomandat: Pepperidge Farm)rulouri slider sau rulouri brioșe (recomandat: Pepperidge Farm)6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare de țelină și piper negru proaspăt măcinatSare de țelină și piper negru proaspăt măcinat2(iarnă)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)3(iarnă)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMontreal steak condiment (recomandat: McCormick) sau sare grosieră și piper negruMontreal steak condiment (recomandat: McCormick) sau sare grosieră și piper negru2(iarnă)(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)11 kilogram de dovlecel,cimbru uscatcimbru uscat2maricatei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru măcinat grosierPiper negru măcinat grosier907Nuci de orice fel (tocate)mușchi de solmușchi de sol2(iarnă)miere sau agavemiere sau agave2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCereale Crispix, zdrobiteCereale Crispix, zdrobite2(iarnă)sirop de arțar chihlimbar închissirop de arțar chihlimbar închis6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei vegetal sau ulei de măsline, pentru stropireUlei vegetal sau ulei de măsline, pentru stropire596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă rasăceapă rasă11 kilogram de dovlecel,maghiran uscat sau oregano Mexican, 1/3 palmiermaghiran uscat sau oregano Mexican, 1/3 palmier1felieMurături refrigerate de bună calitateMurături refrigerate de bună calitate1smallsceapa rosie, feliata foarte subtireceapa rosie, feliata foarte subtire6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCheddar ascuțit galben feliat, opționalCheddar ascuțit galben feliat, opțional227Nuci de orice fel (tocate)salată de varză mărunțită se amestecă cu morcov și varză purpuriesalată de varză mărunțită se amestecă cu morcov și varză purpurie11 kilogram de dovlecel,boia dulce afumată, 1/3 palmierboia dulce afumată, 1/3 palmier3(iarnă)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriSos WorcestershireSos Worcestershire2(iarnă)Sos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista