Burgeri Cu Chili La Grătar
Reteta burgeri Chili la gratar ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, brânză Monterey Jack cu piper, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Cu Chili La Grătar, Burgeri Chili, și Burgeri Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită măcinată, pudra de chili și ardeiul roșu măcinat. Formați amestecul în chiftele de 4 (4 inci), cu grosimea de 1/2 inci. Pulverizați ambele părți ale feliilor de ceapă cu spray de gătit sau periați cu ulei.
Când grătarul este încălzit, așezați chiftelele și feliile de ceapă pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 11 pana la 13 minute, intorcand chiftelele si feliile de ceapa o data, pana cand termometrul introdus in centrul chiftelelor citeste 160 F. in ultimele 2 minute de gatit, asezati chiflele, taiate cu laturile in jos, pe gratar si branza pe prajituri; gatiti 1 pana la 2 minute sau pana cand chiflele se rumenesc si branza se topeste.
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor. Se acoperă cu felii de ceapă. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.