Burgeri Bacon-Cheddar cu ceapă caramelizată
Reteta burgeri Bacon-Cheddar cu ceapa caramelizata ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 1035 calorii, 47G de proteine, și 83g de grăsime pe porție. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, sos Worcestershire, chifle brioche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Bacon Burgers w / Bacon-ceapă balsamică caramelizată, Paste cu slănină, ceapă caramelizată și brânză Cheddar, și Cheeseburger dublu Cheddar cu bacon cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți ceapa cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat, acoperit, amestecând ocazional, până devine auriu și înmuiat, 15 până la 20 de minute.
Reduceți căldura la mediu-scăzut, apoi adăugați oțet, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei și gătiți, neacoperite, amestecând, până când lichidul se evaporă, 1 până la 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați într-un castron mic și păstrați-l cald, acoperit.
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la căldură pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie pentru gaz; vezi procedura de grătar).
Între timp, tăiați slănina congelată transversal în opt secțiuni și distribuiți uniform în bolul unui robot de bucătărie, apoi pulsați până se toacă fin.
Într-un castron mare, Distribuiți slănina uniform peste amestecul de vită și stropiți cu sosul Worcestershire.
Se presară uniform cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat.
Combinați amestecul cât mai ușor și bine posibil cu degetele (aveți grijă să nu amestecați prea mult). Formați - vă în 4 chiftele, cu diametrul de aproximativ 4 inci și grosimea de 1 inch.
Periați părțile tăiate ale chiflelor cu unt.
Grătar cu ulei, apoi prăjiți chiftelele direct peste cărbuni (sau arzător aprins sau arzătoare), acoperite numai dacă utilizați un grătar cu gaz, deplasându-vă în zona grătarului fără cărbuni (sau peste arzător închis) dacă apar flăcări, până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Mutați burgerii într-o zonă fără cărbuni (sau peste arzătorul de închidere) și grătiți, acoperiți, rotind o dată, până când ajung la 155 km f pe termometrul cu citire instantanee, aproximativ 4 minute în total. Se acoperă cu brânză după gust și se încălzește, acoperit, până se topește și burgerii se înregistrează 160 F, aproximativ 1 minut.
Transferați burgerii pe un platou curat.
Chifle la grătar, cu unt în jos, până când apar urme de grătar, aproximativ 1 minut.
Asamblați burgeri cu chifle și acompaniamente, topping brânză cu ceapă caramelizată.
* Ceapa poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți.* Patties pot fi formate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de gătit.•Dacă intenționați să dublați rețeta, rețineți că va trebui să gătiți burgerii în loturi.* Dacă nu puteți găti în aer liber, burgerii pot fi gătiți într-o tigaie încălzită la grătar la foc mediu până la mediu-mic, acoperiți tot timpul, până când ajung la 160 km f, aproximativ 1 minut.