Burger De Porc Asiatic

Asiatice Burger de porc necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână carne de porc măcinată, pesmet, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza cidru de mere ai putea urma acest curs principal cu Tort De Gogoși De Cidru De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă de la Toateretete are 23 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de porc din Asia și ciuperci Burger împachetări, Burger de pui asiatic cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată, și Asiatice Turcia Burger.
Instrucțiuni
Amestecați carnea de porc măcinată, mărul, ceapa, ardeiul gras, sosul teriyaki, cidrul de mere, ghimbirul măcinat, firimiturile de pâine, ardeiul negru și sosul de soia împreună într-un bol de amestecare până când sunt combinate uniform; formați în 8 chiftele. Răciți prăjiturile la congelator timp de 30 de minute, astfel încât să nu fie moi atunci când sunt așezate pe grătar.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Gătiti burgerii pe grătarul preîncălzit până când sunt fermi, fierbinți și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).