Burger crocant cu brânză cu ceapă
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate ? Burgerul crocant cu brânză cu ceapă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 379 de calorii , 9 g de proteine și 18 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Pentru 1,2 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă prăjită cheddar, brânză americană procesată, miere și sos worcestershire. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Wrap din California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap cu crocantă brânză ricotta , burger de curcan cu brânză albastră și ciuperci și Everything Bagel Cheese Burger .
Instrucțiuni
Acoperiți grătarul cu spray de gătit înainte de a porni grătarul. Într-un castron, combinați carnea de vită, 1 cană de ceapă, Worcestershire și pudra de usturoi; modelați în șase chifteluțe.
Prăjiți, acoperit, la foc mediu-mare, timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 165° și sucul curge limpede.
Pune 1 felie de brânză pe fiecare burger. Acoperiți și gătiți 1 minut sau până când brânza se topește. Aranjați burgerii pe rulouri cu salată verde și roșii.
Întindeți muștar peste brânză și acoperiți cu ceapa rămasă.