Bunny Chow

Bunny Chow
Rețeta Bunny Chow ar putea satisface pofta africană în aproximativ 40 minute. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1463 calorii. Această rețetă servește 2. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei, pudră de curry, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Bunny Chow, Burgeri Bluegrass cu porumb prăjit dulce Chow - Chow și șuncă de țară, și Cum să gătești yaki-chow, o încrucișare între yakisoban și Chow mein pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Kanonkop Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Kanonkop Pinotage
Kanonkop Pinotage
# 100 Wine Spectator Top 100 din 2010Artizanale din fructe de unele din sudCele mai vechi viță de vie Pinotage din Africa, acestbenchmark bottling este un adevărat clasic Cape!Extrem de complexă și distinctă, ease mândrește cu straturi suculente de fructe de pădure întunecate,cassis și prune împletite cu indiciide banane și mocha și un fum,curent subteran mineral.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate65
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista