Bunica ' s Italiană dovlecel plăcintă
Bunica ' s Italiană dovlecel plăcintă necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 273 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. 704 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, sare, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâinea de dovlecei a bunicii # SundaySupper, Dovlecei Italieni, și Caserola Italiană De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati dovleceii si ceapa pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați sare, piper, praf de usturoi, busuioc și oregano; se amestecă pentru a acoperi.
Bateți ouăle și brânza mozzarella împreună într-un castron. Se amestecă amestecul de dovlecei în amestecul de ouă.
Separați aluatul semilună în două dreptunghiuri și puneți-l într-un vas de copt de 8x12 inci; apăsați în părțile inferioare și ușor în sus ale vasului pentru a forma o crustă.
Răspândiți muștarul pe crustă.
Se toarnă amestecul de dovlecei-ou în crustă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se fixează la mijloc și se rumenesc ușor, 18 până la 20 de minute. Se răcește înainte de a tăia în pătrate sau pene.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.