Bunica lui Lori Mamalade glazurate sunca
Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, și FODMAP prietenos hor d ' oeuvre? Șunca glazurată a mamaladei bunicii Lori ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 9838 calorii, 863g de proteine, și 671g de grăsime fiecare. Pentru $ 13.56 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr brun ferm, șuncă spirală de lire, marmeladă de portocale de la smucker și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Lori ' s Chicken Pot Pie, Cookie-urile minunate ale lui Lori, și Lori ' s Salsa Ranchera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 încălziți șunca conform instrucțiunilor pachetului.
2 Combinați marmelada de portocale și zahărul brun într-un bol mic până se amestecă.
Scoateți șunca din cuptor cu 30 de minute înainte de sfârșitul timpului de coacere sugerat.
Ungeți glazura peste șuncă.
3 coaceți încă 30 de minute.
Scoateți șunca din cuptor și lăsați să se odihnească 5-10 minute. Lingurați sucurile de tigaie peste șuncă și serviți.
Scurgeți sucurile de tigaie într-o cratiță mică.
Se încălzește la fierbere; se reduce la foc mediu. Se amestecă 3 linguri de amidon de porumb în 3 linguri de apă rece până se omogenizează. Se amestecă în sucuri de tigaie, amestecând constant până se îngroașă. Se toarna sosul cald peste sunca si se serveste.