Buffalo Wing Poppers

Buffalo Wing Poppers
Rețeta Buffalo Wing Poppers poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Această rețetă fără gluten și cetogenă servește 20 și costă 40 de cenți per porție. O porție conține 91 de calorii, 5 g de proteine și 7 g de grăsimi. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Funcționează bine ca un aperitiv american. Mergeți la magazin și cumpărați sos de aripioare de bivoliță, pui, sos pentru salată de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Buffalo Wing Hummus, Buffalo Wing Hummus și Buffalo Wing Sauce.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii în jumătate pe lungime, lăsând tulpinile intacte; aruncați semințele. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase. Țevi sau umpleți în jumătăți de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Puneți într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 20 de minute pentru aromă picant, 30 de minute pentru mediu și 40 de minute pentru ușoară.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Buffalo Wings. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista