Buffalo Pui Phyllo Wraps
Buffalo Chicken Phyllo Wraps ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 100 de cenți pe porție. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, aluat phyllo, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Buffalo Pui Phyllo Rolls, Buffalo Pui Phyllo Rolls, și Lightened-Up Buffalo Pui Phyllo Cifre De Afaceri.
Instrucțiuni
Combinați puiul și 1/4 cană de sos fierbinte într-un vas superficial; marinați la frigider timp de 1 oră. Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați foile phyllo pe suprafața de lucru; acoperiți cu un prosop umed pentru a nu se usca.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Scoateți puiul din sosul fierbinte; condimentează cu sare și piper. Gatiti puiul in ulei pana cand sucurile se limpezesc, 3-5 minute pe fiecare parte.
Scoateți din căldură; rupeți.
Combinați puiul mărunțit, rămânând 1/2 cană sos fierbinte, oțet și cremă de brânză într-un bol mare. Se amestecă până la crem. Se lasă amestecul să se răcească, aproximativ 5 minute.
Scoateți 1 foaie phyllo din stivă; pliați pe jumătate pe lungime.
Așezați 2 linguri de amestec de pui în partea de jos a fileului pliat, la aproximativ 1 inch de jos. Ori de jos a phyllo peste umplere, ori în fiecare parte, rola folie la sfârșitul foii phyllo. Repetați cu foile de fillo rămase și amestecul de pui.
Așezați rulourile phyllo în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când phyllo este maro și fulgi, 20 până la 25 de minute.