Buffalo Chicken Calzone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 648 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, unt, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Calzone de pui de bivol cu baie de brânză albastră, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Calzone.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 410 grade F (210 grade C). Ungeți o tigaie pentru pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți puiul într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoi
3
Transferați puiul într-un castron și tocați cu două furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati sosul de aripi de pui si bivoli in untul fierbinte pana cand puiul este acoperit si incalzit, 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Bivoli
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Întoarceți aluatul de pizza pe o suprafață cu făină generoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
6
Rotiți aluatul într-o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Ungeți aluatul cu 1 lingură de ulei vegetal și întindeți 1 cană de brânză mozzarella în centrul aluatului, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Întindeți amestecul de pui peste brânză; top amestec de pui cu restul de 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Îndoiți aluatul de pizza în jumătate și strângeți marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
10
Transferați calzone În tigaia pregătită pentru pizza și ungeți blatul cu 1 lingură de ulei rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este maro aurie, 17 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.