Buffalo Burgers Aspen Stil

Buffalo Burgers Aspen Stil
Buffalo Burgers Aspen Style ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 12. Pentru 4,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 36g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 553 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de brânză de capră, pudră de ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Burgeri Cu Quinoa De Bivol, Burgeri De Pui Buffalo, și Burgeri De Pui Buffalo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bine primele 6 ingrediente. Formați torturi mici cu mâna (aproximativ 3 inci). Aruncați verdeața bebelușilor cu ulei de măsline, suc de lămâie și sare și piper, după gust. Grătiți burgerii la foc mediu până când sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Serviți pe rulouri de cină, acoperite cu o felie de brânză de capră și verdețurile îmbrăcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri De CinăRulouri De Cină
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VerziiVerzii

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Bison Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Ai putea încerca Northstar Columbia Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Northstar Columbia Valley Merlot
Northstar Columbia Valley Merlot
Puterea și finețea vin în minte atunci când degustați acest vin. Structură mare, cu taninuri netede și arome frumoase de stejar în finisaj. Pruna coaptă și fructele coapte întunecate concentrate, cum ar fi zmeura, murele și cireșele, explodează în gură. Bazându-se pe înclinația Statului Washington pentru Merlots cu textură bogată, suplă, adâncime și structură, Northstar a produs primul său vin în 1994. A noastră este o explorare continuă a soiului de struguri Star din Washington. Cantitățile sunt extrem de limitate, dar dacă vă place Merlot, credem că veți găsi acest vin care merită căutat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista