Budino Di Cioccolato
Budino Di Cioccolato ar putea fi doar rețeta fără gluten și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție conține 343 de calorii , 7 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr tos, extract de vanilie, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .
Instrucțiuni
Puneți fierbătorul și încălziți împreună laptele și smântâna, fie într-o cratiță, fie într-un cuptor cu microunde.
Pune zahărul și amidonul de porumb într-o altă cratiță și cerne în cacao.
Adăugați cele 2 linguri de apă clocotită și amestecați până la o pastă.
Apoi amestecați gălbenușurile, câte unul, apoi laptele și smântâna încălzite, apoi extractul de vanilie.
Răzuiți părțile laterale ale tigaii și puneți-o pe foc, gătiți și amestecați timp de aproximativ 3 până la 4 minute până când amestecul se îngroașă - dacă vă ajută, gândiți-vă la consistența ca la maioneza.
Luați de pe foc și adăugați ciocolata tocată mărunt, înainte de a turna în 4 căni mici sau pahare fiecare cu un randament de aproximativ 2/3 de cană.
Acoperiți partea superioară a cupelor cu folie alimentară/ folie alimentară (folie de plastic) pentru a le împiedica să formeze o piele, apoi lăsați-le la frigider odată ce s-au răcit. Asigurați-vă că nu sunt încă reci la frigider când le serviți. Deasupra puteti adauga o bucata de crema daca doriti.