Budino de ciocolată condimentată

Budino de ciocolată condimentată
Ciocolata condimentată Budino este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 10 porții. Această garnitură are 175 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați coaja de portocală, scorțișoară măcinată, portocală pentru buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Chocolate Budino, Bittersweet Chocolate Budino și Rose Pistola Chocolate Budino Cake.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Faceți budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
3
Adăugați scorțișoara, coaja de portocală și fulgii de ardei roșu înainte de a se răci într-un vas mare. Inainte de servire, se presara deasupra cu coaja de portocala confiata tocata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
4
Folosind un curățător de legume, tăiați partea de portocală a coajii de la capătul tulpinii portocalei până la capătul buricului, formând fâșii lungi de 3/4 până la 1 inch lățime. Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați cojile și gătiți timp de 1 minut.
6
Scurgeți și apoi clătiți cojile sub apă rece. Repetați gătitul cojilor în cratiță cu apă proaspătă clocotită și clătiți sub apă rece de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă proaspătă într-o cratiță mică grea, la foc mediu-mare, până când zahărul se dizolvă. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați cojile de portocală și fierbeți la foc mediu-mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosind un clește, transferați cojile pe o foaie de hârtie de pergament pentru a se usuca ușor, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista