Budincă proaspătă de pâine cu brânză de porumb și Asiago
Budinca proaspătă de pâine cu brânză de porumb și Asiago este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Garullas (făină de porumb și pâine proaspătă cu brânză), Roșii cu brânză Asiago și ierburi proaspete, și Pâine De Porumb Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-un castron mare; adăugați pâine, aruncând pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Se amestecă porumbul și brânza în amestecul de pâine; lingură într-un vas de copt bine unt de 13 x 9 inci.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se fixează și se rumenesc.