Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port

Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port
Budinca de caramele lipicioase cu sos de caramele Port este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prăjit și fistic, bicarbonat de sodiu, melasă ușoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramel cu sos de Butterscotch, și Budincă de curmale lipicioasă cu sos de caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru budincă: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci cu 1 lingură de unt. Set pan tigaie mare de prăjire căptușită cu prosop de bucătărie curat. Aduceți fierbătorul sau cratița medie de apă pentru a fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți prunele și portul la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță mică. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când lichidul este ușor redus și prunele sunt pline, 8 până la 10 minute. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune UscatePrune Uscate
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se răcește ușor, aproximativ 10 minute.
4
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pulsează prunele, lichidul de gătit, zahărul brun și coaja de lămâie în robotul de bucătărie până la măcinat până la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați ouă și pulsați de mai multe ori până când se combină bine. Cu mașina în funcțiune, turnați restul de 4 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Transferați amestecul de prune într-un castron mare. Cu spatula de cauciuc, pliați în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților tigaiei. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
10
Coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese cu firimituri umede atașate, 40 până la 50 de minute. Scoateți imediat tigaia din Baia de apă și puneți-o pe grătar (păstrați acoperit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Pentru sosul de caramele Port: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
CarameleCaramele
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați zahăr brun și sare și bateți până se omogenizează. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat și amestecul pare pufos, 3 până la 4 minute. Se toarnă încet smântână, port și melasă și se amestecă pentru a se combina. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se spumează, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
PortPort
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Poke tort cu cuțit paring sau frigarui, apoi, se toarnă sos de caramel peste budinca si se intinde uniform cu spatula de cauciuc. Se lasă să se răcească ușor, aproximativ 10 minute, apoi se scot porții și se presară cu (opțional) fistic și sare Maldon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
CarameleCaramele
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Resturile pot fi refrigerate timp de până la 3 zile; asigurați-vă că porții cu microunde până când sunt încălzite înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista