Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port
Budinca de caramele lipicioase cu sos de caramele Port este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prăjit și fistic, bicarbonat de sodiu, melasă ușoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramel cu sos de Butterscotch, și Budincă de curmale lipicioasă cu sos de caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru budincă: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci cu 1 lingură de unt. Set pan tigaie mare de prăjire căptușită cu prosop de bucătărie curat. Aduceți fierbătorul sau cratița medie de apă pentru a fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți prunele și portul la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță mică. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când lichidul este ușor redus și prunele sunt pline, 8 până la 10 minute. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Prune Uscate
Port
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se răcește ușor, aproximativ 10 minute.
4
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pulsează prunele, lichidul de gătit, zahărul brun și coaja de lămâie în robotul de bucătărie până la măcinat până la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Nonpareils Argintii
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați ouă și pulsați de mai multe ori până când se combină bine. Cu mașina în funcțiune, turnați restul de 4 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Transferați amestecul de prune într-un castron mare. Cu spatula de cauciuc, pliați în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților tigaiei. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese cu firimituri umede atașate, 40 până la 50 de minute. Scoateți imediat tigaia din Baia de apă și puneți-o pe grătar (păstrați acoperit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
11
Pentru sosul de caramele Port: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Caramele
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Port
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați zahăr brun și sare și bateți până se omogenizează. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat și amestecul pare pufos, 3 până la 4 minute. Se toarnă încet smântână, port și melasă și se amestecă pentru a se combina. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se spumează, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Căni De Făină De Grâu
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Port
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Poke tort cu cuțit paring sau frigarui, apoi, se toarnă sos de caramel peste budinca si se intinde uniform cu spatula de cauciuc. Se lasă să se răcească ușor, aproximativ 10 minute, apoi se scot porții și se presară cu (opțional) fistic și sare Maldon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Caramele
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Resturile pot fi refrigerate timp de până la 3 zile; asigurați-vă că porții cu microunde până când sunt încălzite înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional