Budincă de pâine cu unt de arahide și jeleu cald

Budincă de pâine cu unt de arahide și jeleu cald
Budinca de pâine caldă cu unt de arahide și jeleu este un desert care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 898 de calorii, 29 g de proteine și 44 g de grăsime per porție. Pentru 1,79 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, ouă, jeleu de struguri și lapte. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum budinca de unt de arahide și jeleu, budincă de unt de arahide și jeleu de chia și budincă de semințe de chia cu jeleu de unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o tavă de copt de 11 pe 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Challah Veche De O Zi CuburiPâine Challah Veche De O Zi Cuburi
3/4 Cană Jeleu De Struguri, Topit, Pentru Topping3/4 Cană Jeleu De Struguri, Topit, Pentru Topping
2
Puneți pâinea tăiată cubulețe pe o foaie mare de prăjituri și coaceți-o până se prăjește ușor, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Struguri, Topit, Pentru ToppingJeleu De Struguri, Topit, Pentru Topping
1 Cană Alune Prăjite Zdrobite, Sărate, împărțite1 Cană Alune Prăjite Zdrobite, Sărate, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Alune Prajite Zdrobite, Sarate, ImpartiteAlune Prajite Zdrobite, Sarate, Impartite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scoateți pâinea din cuptor și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Într-un castron mare, amestecați 3 căni de lapte și cele 4 ouă până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
6
Într-o cratiță de mărime medie, la foc mediu, încălziți restul de 1 cană de lapte, zahăr, vanilie și unt de arahide până când untul de arahide se topește și amestecul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Combinați amestecul de unt de arahide cu amestecul de pâine și amestecați bine până se distribuie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Pune budinca de pâine în tava de copt și stropește cu 3/4 de cană de alune zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Lasă să stea timp de 1 oră.
10
Se da la cuptor si se coace pana se usuca si este prajita, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Scoateți budinca din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Se unge cu jeleu de struguri și se ornează cu o stropire de alune rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De StruguriJeleu De Struguri
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
13
Tăiați în pătrate și aranjați pe farfurii mici de desert.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista